top of page
  • Obrázek autoraKome Klub

Plakát hotov, začínáme naplno!

Rozhodnutí o změně oficiálního plakátu přišlo v pravou chvíli.

Vsázíme na aktuální trend a výsledek můžete vidět na vlastní oko!

Plakát se povedl a internetem se šíří skoro bleskovou rychlostí!

Hlavní postavy plakátu jsou jasné.

  • Jakub Merle - ztotožňuje plavání jakožto bývalý plavec a zakladatel Šindel cupu. Tedy nese první pozici.

  • Jonas Held - cyklista a hlavní postava závodu. Jonas byl druhým německým sportovcem v našem závodě. Je účastník MS XTERRA a jeho úspěchy patří mezi světovou špičku XTERRA v AG kategorii...

  • Posledním, běžcem, je Jarda Soldátek! - Jarda má připsaná dvě vítezství v závodě HERO, jede v tomhle bláznivém terénním půlželezňáku od prvního ročníku HERO!



Symbolika mlhy: kdo u nás kdy byl, ví, že mlha k nám neodmyslitelně patří a každé závodní ráno zdobí hladinu rybníku Tajch!


Symbolika blesku: zde není co dodat. Blesk vzbuzuje obavy, adrenalin a energii v jednom. Náš závod od začátku vsází na těžší tratě, než které nabízí ostatní závody podobného druhu.


Černá barva jako hlavní barva plakátu: symbol vzpomínek na sportovce, kamarády a všechny ty, kteří již nejsou mezi námi. Dále také symbol nejrozporuplnějších pocitů, které zažijete pouze u nás!


Ve spodním řádku si poté můžete všimnou partnerů ŠINDEL CUP 2023!

Ano, díky těmto firmám se Vám dostane krásných cen při vyhlášení, nebo také možnosti vstupu do lesa a v neposlední řadě i bezpečnosti, která je tak moc důležitá!


 

Novinkou je prodloužení cyklistické části TIOT!

Rozhodli jsme se pro nový okruh, který závodníky zavede trochu dál, než v loňském roce! Nabídne tak více sjezdů ale také krásná stoupání a proměnlivou přírodu!


 

Propozice a další informace.

Snažili jsme se doplnit kompletní propozice všech závodů. Nicméně na nich neustále pracujeme.


Další:

aktuálně jednáme s majiteli pozemků, na kterých se budeme pohybovat a prozatím bychom rádi poděkovali panu Arnoldovi, který nám přístup povolil a co víc, pokud bude moc, bude jedním z účastníku závodu!


43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page